9 تا بهترین اپلیکیشن های افزودن خودکار کپشن و زیرنویس به ویدیو
اگر در شبکه های اجتماعی فعالیت کرده باشید، حتما به موقعیت هایی برخورد کرده اید که بخواهید ویدئو خود را با زیرنویس یا کپشن در فضای مجازی منتشر کنید. برای افزودن زیرنویس به ویدیو روش های مختلفی را می توان امتحان کرد.
بهترین اپلیکیشن های افزودن خودکار کپشن و زیرنویس به ویدیو برای شبکه های اجتماعی
یکی از دلایل استفاده از زیرنویس این است که ویدئو از نظر سئو، ارزش بالاتری خواهد داشت. علاوه بر این ویدئوهای که زیرنویس دارند، بهتر بازدید می گیرند و در کل جذابیت بیشتری دارند. در بسیاری از شبکه های اجتماعی مانند YouTube امکان تنظیم زیرنویس فارسی یوتیوب وجود دارد و شما می توانید از این قابلیت استفاده کنید.
البته باید دقت داشته باشید که زیرنویس داخلی برنامه ها همیشه دقیق نیست و برای افزودن زیرنویس و کپشن به ویدیو بهتر است از ابزارهای مناسب و کارآمدتر استفاده کنید. در این مقاله از فروشگاه اینترنتی فرفره قصد داریم تا با معرفی 9 ابزار برای افزودن زیرنویس به ویدیو به شما کمک کنیم.
CapCut
اگر از تولیدکنندگان محتوا در اینستاگرام و یا تیک تاک هستید با استفاده از نرم افزار CapCut می توانید بسیار آسان و سریع به هر آنچه که برای ویرایش ویدئو نیاز دارید، دسترسی داشته باشید. این نرم افزار در بخش های زیادی مانند برش ویدئو، قرار دادن موسیقی پس زمینه، افزایش کیفیت ویدیو و بسیاری از کارهای ادیت به شما کمک می کند.
یکی از قابلیت های CapCut امکان افزودن زیرنویس به ویدیو می باشد. با استفاده از CapCut می توانید سرعت خود را در افزودن کپشن به ویدیو افزایش دهید، زیرا بعد از آپلود ویدئو می توانید گزینه Auto Captions را انتخاب کنید. با این کار صدایی که بر روی ویدئو وجود دارد به صورت خودکار استخراج شده و به صورت زیرنویس در پایین ویدئو نمایش داده می شود.
اگر از این گزینه استفاده کنید دیگر نیاز به تایپ دستی ندارید و در زمانتان صرفه جویی می شود. پس از افزودن کپشن با استفاده از نرم افزار CapCut شما می توانید رنگ، فونت، اندازه و سایر موارد را تنظیم کنید.
Zeemo
Zeemo یکی از بهترین برنامه هایی است که می توانید از آن برای افزودن زیرنویس به ویدیوهای خود استفاده کنید. این برنامه برای افزودن زیرنویس از 16 زبان زنده دنیا پشتیبانی می کند و از آن جایی که هیچ برنامه ای کاملا دقیق نمی تواند این کار را انجام دهد، قابلیت ویرایش زیرنویس ها را نیز دارد.
همچنین شما می توانید در این برنامه، از فونت های متنوع برای کپشن های خود استفاده کنید. اپلیکیشن Zeemo بیشتر از 30 فونت دارد و به راحتی می توانید رنگ زیرنویس را در آن تغییر دهید و سپس آن را در شبکه های اجتماعی مختلف مانند TikTok به اشتراک بگذارید. کار کردن با Zeemo بسیار آسان است و شما می توانید با افزودن زیرنویس به ویدیوهای خودتان آنها را جذاب تر کنید.
AutoCap
شما با استفاده از این نرم افزار می توانید کار افزودن کپشن به ویدیو را به طور خودکار انجام دهید، البته امکان ویرایش و یا تصحیح وجود دارد و شما می توانید زیرنویس ها را از نظر املایی ویرایش کنید و از نظر ظاهری نیز می توانید آنها را تغییر دهید.
AutoCap هفت مدل فونت و 20 رنگ متمایز به شما ارائه می دهد و شما می توانید فونت و رنگ دلخواهتان را برای کپشن ها انتخاب کنید. لازم به ذکر است که اگر از نسخه پولی این برنامه استفاده نکنید واترمارک سبز رنگ AutoCap از روی ویدئوهایتان حذف نمی شود و شما باید برای حذف واترمارک حتما از نسخه ی پولی نرم افزار AutoCap استفاده کنید.
Subber Free:Subtitle Editor
یکی از بهترین اپلیکیشن ها برای افزودن زیرنویس به ویدیو و کپشن نویسی ویدیو، نرم افزار Subber می باشد. طراحی این اپلیکیشن بسیار ساده است و کاربران می توانند به راحتی با این نرم افزار نیازهای خودشان را برطرف کنند. قابلیت جالب نرم افزار Subber این است که می شود از آن برای ترجمه نیز استفاده کرد.
از ویژگی های منحصر به فرد این نرم افزار می توان به پشتیبانی از همه ی فرمت ها، تنظیم زیرنویس، رفع اشکال در عدم انطباق با فیلم، تغییر رنگ و فونت زیرنویس ها، ویرایش متن هایی با برچسب HTML و خواندن نرخ فریم از فرمت های مختلف ویدیویی مانند MP4، MKV و AVI اشاره کرد.
خبر خوب این است که از تمامی امکانات اپلیکیشن Subber می توانید به طور رایگان و بدون پرداخت هزینه استفاده کرد. البته توجه داشته باشید که برای استفاده از این اپلیکیشن باید سیستم عامل تلفن همراهتان اندروید 2 یا 3 باشد و اگر این گونه نیست حتما اندروید گوشی خود را ارتقا دهید.
همه چیز درباره برنامه Photos آیفون، ویرایش تصاویر در برنامه photos و ترفندها
SUB E
SUB E به عنوان یکی از بهترین برنامه های افزودن زیرنویس به و ویدیو شناخته می شود اما بهتر است از همان اول بدانید که با یک نرم افزار کاملا رایگان سروکار ندارید. بخش های عمومی SUB E به صورت رایگان در اختیار شما قرار می گیرد ولی نمی توانید از همه ی امکانات آن استفاده کنید.
با این حال SUB E ویژگی های قدرتمندی دارد که آن را در رده ی بهترین برنامه های افزودن کپشن به ویدیو و فیلم قرار داده است. از جمله ی این ویژگی ها می توان به سهولت استفاده، پشتیبانی از زبان ها و فرمت های مختلف و همچنین ویرایش زیرنویس ها از فیلم و عکس اشاره کرد.
نقطه ضعف این نرم افزار که کار با آن را کمی سخت کرده است، پردازش کند آن می باشد. دقت داشته باشید هنگامی می توانید از این اپلیکیشن استفاده کنید که سیستم عامل گوشیتان اندروید سه به بالا داشته باشد وگرنه نیازمند ارتقا هستید.
Fox Sub
با استفاده از اپلیکیشن Fox Sub می توانید با استفاده از موبایل و یا تبلت خودتان کپشن نویسی ویدیوهایتان را به زبان های مختلف انجام دهید. این نرم افزار از فرمت های مختلف و متداول صوتی و ویدئویی پشتیبانی می کند.
اپلیکیشن Fox Sub را می توانید از گوگل پلی بر روی موبایل و یا تبلت نصب کنید. دقت داشته باشید که برای نصب این برنامه باید از اندروید 7 استفاده کنید. شما می توانید از نسخه ی رایگان Fox Sub کارهای خود را انجام دهید ولی باید بدانید در نسخه ی رایگان نمی توانید از تمام امکانات برنامه بهره ببرید.
از ویژگی های Fox Sub می توان به سهولت استفاده، قابلیت ساخت و پخش زیرنویس های فایل های طولانی، حذف پروژه و دانلود رایگان فونت از گالری اشاره کرد.
Voicella
اپلیکیشن Voicella انتخابی مناسب برای افرادی است که نمی خواهند اشتراک دائم تهیه کنند اما مانند سایر اپلیکیشن های مشابه با تبلیغات درون برنامه ای بسیاری رو به رو خواهند شد. این اپلیکیشن می تواند برای افزودن زیرنویس به ویدیوهای طولانی انتخاب مناسبی باشد.
در این نرم افزار امکان ترجمه از یک زبان به زبان دیگر را دارید، Voicella این کار را با استفاده ار پایگاه داده های آفلاین و یا آنلاین انجام می دهد. مانند دیگر اپلیکیشن ها و برنامه های افزودن متن می توانید فونت، رنگ، سایز و دیگر تنظیمات مربوط به زیرنویس را تغییر دهید و ویرایش های مورد نظر خود را بر روی متن اعمال کنید.
Kaptioned
چیزی که Kaptioned را منحصر به فرد و متمایز می کند ساخت زیرنویس به صورت خودکار است. این نرم افزار برای فایل های تصویری زیرنویس هایی را به طور خودکار تولید می کند. این اپلیکیشن از بهترین برنامه های افزودن زیرنویس به ویدیو به حساب می آید که برای کار با آن باید از اندروید 7 به بالا استفاده کنید.
از قابلیت های این اپلیکیشن می توان جستجوی پیشرفته، فیلتر بر اساس فصل و یا بخشی از فیلم، شناسایی زبان ویدئو به طور خودکار با استفاده از هوش مصنوعی، پشتیبانی از چند زبان و دارا بودن امکاناتی برای تغییر رنگ و سبک زیرنویس به صورت مداوم نام برد. البته توجه داشته باشید که برای استفاده از تمامی ویژگی های این برنامه باید نسخه ی پولی Kaptioned را تهیه کنید.
Get Subtitles
بگذارید تا شما را بیشتر با اپلیکیشن Get Subtitles آشنا کنیم. این اپلیکیشن بیشتر از 170 زبان را پشتیبانی می کند. رابط کاربری آسان و کاربردی دارد و می تواند به طور خودکار فیلم های ویدیویی را تشخیص دهد. شما می توانید از این نرم افزار بر روی موبایل، تبلت و PC استفاده کنید.
این برنامه به گونه ای طراحی شده است که قابلیت جستجوی فایل ها و پشتیبانی از کروم بوک را دارد و می توانید فایل ها را با جستجوی نام فیلم ها بیابید البته تمام امکانات و بخش های این نرم افزار رایگان نیستند و در هنگام استفاده از نرم افزار ممکن است با تبلیغات بسیاری رو به رو شوید. به یاد داشته باشید که برای استفاده از این اپلیکیشن به اندروید 4 به بالا نیاز دارید.
نکته جالب در مورد این اپلیکیشن این است که برای چسباندن زیرنویس به فیلم در گوشی لازم نیست فایل ویدئو را حتما در گوشی خود داشته باشید، شما می توانید نام فیلم را در برنامه جستجو کنید و تغییرات مورد نظرتان را انجام دهید. Get Subtitles دستگاه شما را به طور اتوماتیک اسکن می کند و فایل زیرنویس مناسب آن را به شما ارائه می دهد.
پایان
در این مقاله سعی کردیم 9 تا از بهترین برنامه های افزودن زیرنویس به ویدیو را به شما معرفی کنیم. اگر شما نیز پس از خرید گوشی موبایل از نرم افزارها و اپلیکیشن های معرفی شده استفاده کرده اید و نقاط قوت و ضعف آنها را می دانید، تجربیات خود را در قسمت کامنت ها به اشتراک بگذارید. هم چنین اگر اپلیکیشن و برنامه های دیگری را برای افزودن کپشن به ویدیو می شناسید، حتما در قسمت کامنت آن را معرفی کنید.
سوالات متداول
اپلیکیشن CapCut یکی از بهترین ابزارها برای افزودن خودکار زیرنویس به ویدیو است که به سرعت و به صورت خودکار صدا را استخراج کرده و زیرنویس را به ویدیو اضافه می کند.
بله، Zeemo از 16 زبان مختلف پشتیبانی می کند و امکان ویرایش زیرنویس ها را نیز به کاربران می دهد.
نرم افزار AutoCap به شما امکان می دهد تا زیرنویس ها را به صورت خودکار اضافه کنید و از 7 فونت مختلف و 20 رنگ برای تنظیم زیرنویس ها استفاده کنید.
Subber امکان ترجمه، ویرایش زیرنویس ها، تغییر رنگ و فونت و پشتیبانی از فرمت های مختلف ویدیویی را دارد و از همه امکاناتش به طور رایگان می توان استفاده کرد.
بخش های عمومی برنامه SUB E به صورت رایگان در دسترس است، اما برای دسترسی به تمامی امکانات باید نسخه پولی آن را خریداری کنید.
Fox Sub از فرمت های مختلف و صوتی و ویدئویی پشتیبانی می کند و به شما این امکان را می دهد که زیرنویس های طولانی را در گوشی یا تبلت خود بسازید.
Voicella امکان ترجمه زیرنویس ها از یک زبان به زبان دیگر را فراهم می کند و امکان ویرایش متن، تغییر فونت و رنگ زیرنویس را به کاربران می دهد.
Kaptioned با استفاده از هوش مصنوعی زبان ویدئو را شناسایی کرده و زیرنویس ها را به صورت خودکار تولید می کند. همچنین از چند زبان پشتیبانی می کند.
Get Subtitles از بیش از 170 زبان پشتیبانی می کند و می تواند به طور خودکار ویدیوها را شناسایی کرده و زیرنویس مناسب را به آن ها اضافه کند.
بله، تمامی اپلیکیشن های معرفی شده مانند CapCut، Zeemo و AutoCap به شما این امکان را می دهند که ویدیوهای خود را با زیرنویس های جذاب و حرفه ای در شبکه های اجتماعی منتشر کنید